Hoe maak ik een back-up van mijn website in cPanel?

Een back-up maken van je website is altijd handig. Je kan gemakkelijk een back-up lokaal op je computer opslaan met behulp van cPanel.

Volg deze stappen om een back-up van je website te maken:

Stap 1. Login in cPanel.

backup2-1

Stap 2. Klik op Back-up onder het kopje Bestanden.

backup2-2

Stap 3.  Klik op Basisdirectory  en de back-up van je website wordt lokaal opgeslagen.

Als je een Database voor je website gebruikt klik dan ook op Databases zodat je een back-up van je database download.

backup2=3

Als je een backup van je website wilt uploaden maar niet weet hoe? Volg dan deze handleiding:
Hoe upload ik een back-up van mijn website