Heb je een hostingpakket bij Hostingbaas? Hieronder kan je zien hoe je op cPanel kan komen om jouw hosting te beheren.

Stap 1. Start eerst je favoriete internetbrowser zoals Chrome, Firefox of Internet Explorer (Microsoft Edge). Vervolgens typ je in de adresbalk: (https://cpanel.domeinnaam).

Vervang domeinnaam met jou eigen domeinnaam.

mail-stap-1

Stap 2.
 Nu kom je in het cPanel inlog scherm, Typ hier jouw gegevens in welke je van ons per mail hebt ontvangen.

mail-stap-2

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten? Volg dan de stappen uit deze artikel : Inloggegevens.