Tijd voor verandering

Hostingbaas is vernieuwd! Na vele positieve jaren van groei en ontwikkeling vonden we dat het tijd was voor een nieuwe website en huisstijl. Hostingbaas is in 2013 opgestart met de missie: Betaalbare hosting combineren met kwaliteit. Dit is nog steeds een belangrijke kernwaarde voor ons en we zullen dit ook blijven hanteren en uitdragen, maar ... Lees verder »

13e Sept 2021
Nieuwe licenties cPanel en tarieven

Per 1 september 2019 heeft cPanel zijn prijzen en type licenties gewijzigd. Zo zal er geen licentie meer zijn waarop onbeperkt accounts aangemaakt kunnen worden. Dit heeft uiteraard ook invloed op de licenties en prijzen die wij aanbieden op ons Cloud platform. De prijzen voor normale webhosting pakketten zullen niet aangepast worden.Hieronder ... Lees verder »

14e Nov 2019
2 factor authentication (2FA) bij Hostingbaas

Sinds kort is het bij Hostingbaas mogelijk om gebruik te maken van 2 factor authentication code (2FA). Een 2FA is een authenticatie methode waarbij je twee stappen succesvol moet doorlopen om ergens toegang tot te krijgen. In het Nederlands noemen we dit ook wel een twee stappen authenticatie. Steeds vaker zie je dat er bij login schermen naast ... Lees verder »

14e Nov 2019
Nieuwe privacywetgeving (AVG)

De afgelopen periode zijn wij in samenwerking met een extern bureau bezig geweest met de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Hiervoor hebben wij de volgende documenten aangepast en toegevoegd, deze zijn: Algemene Voorwaarden, Privacy Statement, Cookie Statement en een Bijlage ... Lees verder »

25e Apr 2018
1 2