Nieuwe licenties cPanel en tarieven

Per 1 september 2019 heeft cPanel zijn prijzen en type licenties gewijzigd. Zo zal er geen licentie meer zijn waarop onbeperkt accounts aangemaakt kunnen worden. Dit heeft uiteraard ook invloed op de licenties en prijzen die wij aanbieden op ons Cloud platform. De prijzen voor normale webhosting pakketten zullen niet aangepast worden.Hieronder ... Read More »

14th Nov 2019
2 factor authentication (2FA) bij Hostingbaas

Sinds kort is het bij Hostingbaas mogelijk om gebruik te maken van 2 factor authentication code (2FA). Een 2FA is een authenticatie methode waarbij je twee stappen succesvol moet doorlopen om ergens toegang tot te krijgen. In het Nederlands noemen we dit ook wel een twee stappen authenticatie. Steeds vaker zie je dat er bij login schermen naast ... Read More »

14th Nov 2019
Nieuwe privacywetgeving (AVG)

De afgelopen periode zijn wij in samenwerking met een extern bureau bezig geweest met de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Hiervoor hebben wij de volgende documenten aangepast en toegevoegd, deze zijn: Algemene Voorwaarden, Privacy Statement, Cookie Statement en een Bijlage ... Read More »

25th Apr 2018
Vernieuwde wordpress captcha

Wij hebben een nieuwe versie captcha uitgerold, omdat er een wijziging is gekomen bij Chrome. Door deze wijziging was de oude captcha soms niet zichtbaar, maar ook mobiel was de oude captcha niet altijd zichtbaar.Ons nieuw systeem maakt gebruik van Google Captcha, hierdoor werkt dit veel stabieler en is het nu overal zichtbaar. Mocht je problemen ... Read More »

31st Mar 2016
1 2