Hostingbaas is vernieuwd! Na vele positieve jaren van groei en ontwikkeling vonden we dat het tijd was voor een nieuwe website en huisstijl. Hostingbaas is in 2013 opgestart met de missie: Betaalbare hosting combineren met kwaliteit. Dit is nog steeds een belangrijke kernwaarde voor ons en we zullen dit ook blijven hanteren en uitdragen, maar dan met een nieuwe uitstraling.

Vernieuwde website

Op de achtergrond hebben wij sinds 2019 keihard gewerkt aan een nieuwe website. We zijn dan ook erg trots dat we kunnen meedelen dat deze vanaf vandaag online staat! De vorige website deed onvoldoende recht aan ons uitgebreide dienstenportfolio en informatie over alle andere diensten en de programma’s waarbij Hostingbaas een rol speelt, waren niet goed vindbaar. Kortom, de oude website was niet meer toereikend. We zijn erg enthousiast over het resultaat: de nieuwe opzet en uitstraling.

Veranderende huisstijl

Naast de website zijn we dus ook gelijk aan de slag gegaan om onze huisstijl op te frissen. Deze was na ruim 8 jaar ook toe aan vernieuwing en we hebben een mooi nieuw logo en veranderen ook in kleur. Ons oude, vertrouwde blauw-oranje is veranderd naar een (donker)blauwe - antraciet kleur.

Maar dat is nog niet alles..

Samen met de nieuwe huisstijl, zal je op de website zien dat het aantal diensten dat wij aanbieden is uitgebreid. In de nabije toekomst zullen we elk dienst nog extra uitlichten, hieronder volgt vast een korte opsomming van de nieuwe diensten:

Voor meer informatie over een specifiek product kan je terecht op onze nieuwe website. Je kunt ons uiteraard ook per mail (sales@hostingbaas.nl) of via het ticketsysteem bereiken. We helpen je graag verder.

Nog meer goed nieuws – LiteSpeed Cache ????

Er is nog een andere belangrijke upgrade. Sinds eind augustus hebben we al onze premium webhostingservers omgezet naar LiteSpeed Web Server. LiteSpeed Cache (LSCache) is dé caching oplossing: het is een alles-in-één optimalisatie-plugin die slim, nauwkeurig en razendsnel is. De LSCache-plugin bevat een ingebouwde pagespeed-optimizer, image-optimizer, tool voor het genereren van kritieke CSS, CDN-integratie voor Cloudflare en meer. Je kunt er direct gratis gebruik van maken. We noemden het in het begin van dit bericht al, we staan nog steeds voor betaalbare hosting met de beste kwaliteit.

Controlepaneel

Momenteel wordt het Controlepaneel onder handen genomen. Niet alleen wordt deze in een verbeterd jasje gestoken, ook zullen er nieuwe functies worden toegevoegd om het beheren van je domeinnamen, webhosting en overige diensten zo makkelijk mogelijk te maken.

Houd de website en de nieuwsbrieven van Hostingbaas in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Goed om te weten: wij hebben onze Algemene Voorwaarden gewijzigd. De wijzigingen gaan per direct in. Je kunt de gewijzigde voorwaarden bekijken op onze website. Heb je vragen naar aanleiding van de gewijzigde voorwaarden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij staan je graag te woord.Maandag, September 13, 2021

« Terug