De inloggegevens voor cPanel worden direct verstuurd nadat de bestelling is geplaatst en betaald.
Controleer ook je spambox, het kan zijn dat deze daar is beland.

Onderwerp van de verstuurde mail is: Betreft: Gegevens Hosting

Je kunt alle verstuurde mails ook terugvinden in ons portaal: https://portaal.hostingbaas.nl/
Klik rechts in het menu op je naam en vervolgens ‘E-mails’.

Het is ook mogelijk om direct in cPanel in te loggen via ons portaal.
Klik op Diensten en selecteer je dienst. Links in de sidebar zie je nu staan: Inloggen cPanel