Hoe maak ik een volledige back-up van mijn cPanel account?

Een back-up maken van je e-mail, website en database is altijd handig. Je kan gemakkelijk een back-up maken in cPanel die je lokaal op je computer opslaat.

Volg deze stappen om een volledige back-up te maken:

Stap 1. Login in cPanel.

backup1

Stap 2. Klik op Back-up onder het kopje Bestanden.

backup2

Stap 3.
Hier kies je voor Volledige back-up waarbij een back-up gemaakt wordt van je e-mail, database en website.

backup-3

Stap 4. Kies waar je de back-up wilt neerzetten. Dit kan in de Basicdirectory of op een FTP  server. Je kan eventueel nog je e-mail invullen zodat je een melding krijgt wanneer de back-up klaar is. Zodra deze voltooid is kan je de back-up downloaden via FTP of via Bestandsbeheer in cPanel.

backup-4

* Wil je alleen een back-up van je website. Klik hier: Hoe maak ik een back-up van mijn website?

• 0 A felhasználók hasznosnak találták ezt