Let op: bij dit artikel gaan we ervan uit dat je al een e-mailadres hebt aangemaakt, als je dat nog niet hebt gedaan volg dan eerst deze handleiding: E-mailadres aanmaken

Bij Hostingbaas is het makkelijk om op je webmail te komen. zet voor je domeinnaam ‘https://webmail.’ zoals hieronder om op je webmail te komen.

webmail-stap-1

Als je dat gedaan hebt kom je uit bij het loginscherm en doe je het volgende:

• Typ bij het eerste veld het e-mailadres wat je hebt aangemaakt.
  • Typ vervolgens bij het tweede veld het bijhorende wachtwoord.

webmail-voorbeeld-1

Het is ook mogelijk om je webmail via ons portaal te bereiken.

Stap 1. Login bij ons portaal en klik op Diensten. Als je het niet kan vinden klik op ons logo om terug naar home te gaan.

webmail-stap-2

Stap 2. Selecteer nu je hostingpakket.

webmail-stap-3

Stap 3. Klik op Login bij Webmail.

webmail-stap-4

Stap 4. Inloggen.

• Typ bij het eerste veld het e-mailadres wat je hebt aangemaakt.
  • Typ vervolgens bij het tweede veld het bijhorende wachtwoord.

webmail-stap-5