Je kan gemakkelijk jouw E-mailadres forwarden naar een ander adres, dit kan je doen in cPanel.

Stap 1. Login op cPanel.

forwarder-stap-1

Stap 2.
Klik op Doorstuurders.

forwarder-stap2

Stap 3.
Nu heb je verschillende keuzes:

1. Kies deze optie als je alle E-mails van een domein wilt doorsturen.
  2. Kies deze optie als je specifiek mails van een E-mailadres wilt doorsturen naar een ander E-mailadres.

forwarder-stap-3

Stap 4.
Een E-mailadres doorsturen naar een ander E-mailadres.

• Typ het E-mailadres in die je wilt doorsturen.
  • Selecteer jouw domeinnaam.
  • Typ het E-mailadres in waar je het E-mailadres naar wilt doorsturen.

forwarder-stap-4

Stap 5.
Alle E-mails van een domein doorsturen naar een E-mailadres.

• Selecteer jouw domeinnaam.
  • Typ het E-mailadres in waar je alle E-mails naar toe wilt laten sturen.

forwarder-stap-5