Je kan gemakkelijk jouw mail beschermen met de ingebouwde spamfilter van cPanel die bij elk e-mailpakket zit.

Hieronder laten wij in stappen zien hoe dit moet:

Stap 1.
Eerst log je in op cPanel.

Spamfilter-stap-1

Stap 2.
Vervolgens ga je naar Spam Filters bij het kopje E-Mail.

Spamfilter-stap-2

Stap 3.
Je zorgt dat je Process New Emails and Mark them as Spam en Move New Spam to a Separate Folder(Spam Box) aangevinkt hebt. Dit zorgt ervoor dat verdachte E-mails en spam E-mails gedetecteerd worden en in een aparte Spam Box terecht komen.

Spamfilter-stap-3

E-mails/Domeinnamen Whitelisten of Blacklisten

Bij Additional Configurations kan je E-mailadressen en domeinnamen Whitelisten of Blacklisten.

Whitelisten:

Heb je bepaalde E-mailadressen of domeinnamen die in je spam staan dan kan je het E-mailadres of het domeinnaam invullen zodat het niet meer in je spam komt.

Blacklisten:

Heb je bepaalde E-mailadressen of domeinnamen die je niet meer wilt zien(ook niet in je spam) dan kan je ze Blacklisten waardoor ze gelijk verwijderd worden voordat ze binnenkomen.

Spamfilter-stap-4