Als u bij ons een e-mail pakket heeft afgesloten, maar de domeinnaam elders geregistreerd heeft staan, moet u nog de domeinnaam naar onze e-mail servers verwijzen/pointen.

Hiervoor moet u de volgende DNS records toevoegen/wijzigen:
cpanel.domeinnaam.nl - A - ip-adres
webmail.domeinnaam.nl - A - ip-adres
mail.domeinnaam.nl - A - ip-adres
domeinnaam.nl - MX - mail.domeinnaam.nl
domeinnaam.nl - TXT - v=spf1 a mx include:spf.totaalholding.nl ip4:ip-adres ?all

Uiteraard vervangt u domeinnaam.nl naar uw eigen domeinnaam en ip-adres wijzigt u naar de IP adres dat u terug kunt vinden in cPanel én de mail dat naar u verzonden is met de onderwerp: Betreft: Gegevens Hosting