Hoe log ik in op WordPress?

Om in je WordPress site te komen en alles te gaan beheren moet je eerst inloggen bij het administratiepaneel. Hier in dit artikel wordt uitgelegd hoe je dat doet.

Stappenplan

Stap 1. Kijk waar WordPress is geïnstalleerd. Als je WordPress bereikbaar is via een link zoals https://www.joudomein.nl, dan is dit de locatie waar je WordPress hebt geïnstalleerd.

Stap 2. Je gaat naar de inlogpagina door ‘wp-login.php’ toe te voegen achter de link, in dit geval met het bovenstaande voorbeeld is dat dus: https://www.joudomein.nl/wp-inlog.php.

Stap 3. Voer hier je gebruikersnaam en wachtwoord in, zodra je dat hebt gedaan klik je op inloggen.

Wachtwoord vergeten

Je kan makkelijk een nieuw wachtwoord aanmaken door op Wachtwoord vergeten te klikken op de inlogpagina. Voer je gebruikersnaam of e-mail dan in en klik op Nieuw wachtwoord aanmaken. Dan zal je nu een email ontvangen via het e-mailadres dat is gekoppeld aan jou gebruikersnaam.