Je kan gemakkelijk het wachtwoord of de mailbox grootte veranderen van een E-mailadres in cPanel.

Hier onder laten wij dat in stappen zien.

Stap 1. Login in cPanel.

ww-os-stap-1

Stap 2. Klik op E-mailaccounts onder het kopje E-MAIL.

ww-os-stap-2

Stap 3. Klik op BEHEREN bij het E-mailadres waarvan je het wachtwoord of de mailbox grootte van wilt veranderen.

ww-os-stap-3

Stap 4. Typ het nieuwe wachtwoord in bij Nieuw wachtwoord.

Belangrijk: Wij raden aan om een wachtwoord automatisch te laten genereren.

ww-os-stap-4

Stap 5. Om de mailbox grootte aan te passen kijk bij Allocated storage space.

• Je kan kiezen hoeveel MB je wilt.
  • Je kan ook kiezen of je onbeperkt ruimte wilt (tot een bepaald limiet van je hostingpakket) door Onbeperkt aan te vinken.

ww-os-stap-5

Stap 6. Scrol naar beneden en klik op UPDATE EMAIL SETTINGS om de wijzigingen op te slaan.

ww-os-stap-6