Hoe kan ik mijn diensten opzeggen bij Hostingbaas?

Stap 1. Login op Hostingbaas en klik op Diensten.

opzeg-stap-1

Stap 2. Selecteer jouw Dienst.

opzeg-stap-2

Stap 3. Ga naar: Vraag opheffing aan.

afzeg-stap-3

Stap 4. Geef een reden op waarom je wilt opzeggen en kies daarna of je Direct of Einde van de termijn wilt opzeggen.

Als je jouw domein wilt annuleren vink dan Ik bevestig dat ik dit domein niet wil verlengen!  aan.

• Direct betekent dat jouw dienst de eerstvolgende dag wordt gestopt en alle eventuele data op jouw (hostingpakket)Dienst wordt verwijderd.
  • Einde van de termijn betekent dat jouw dienst actief blijft tot de termijn is afgelopen en op het eind van de termijn wordt alle eventuele data verwijderd.

opzeg-stap-4

Als je alleen je domeinnaam wilt annuleren ga dan naar Mijn Domeinnaam opzeggen.