Is het niet mogelijk om jouw website te bezoeken? Het is dan eventueel mogelijk dat er storing is. Volg de volgende stappen wanneer jouw website offline lijkt:

1. Het kan zijn dat jouw website wél online is, maar dat dit alleen voor jezelf niet te zien is. Controleer op downforeveryoneorjustme.com of de website online is. Als jouw website volgens downforeveryoneorjustme.com gewoon online is, dan is het mogelijk dat jouw IP adres geblokkeerd is (dit kan om verschillende redenen). Wij verzoeken je dan vriendelijk om uw klantnummer en IP adres (dit vindt je op watismijnip.nl) te mailen naar support@hostingbaas.nl. Op werkdagen is een blokkering binnen 24 uur opgeheven, buiten werktijden kan dit tot 48 uur duren.

2. Controleer op https://www.hostingbaas.nl/customer/serverstatus/ of er een storing bekend is. Indien er een storing bekend is hoef je geen contact met ons op te nemen. De storing is dan al bekend bij ons en wij zijn dan druk bezig om dit op te lossen voor jou.

3. Als uw website volgens downforeveryoneorjustme.com niet online is en er is geen storing zichtbaar op https://www.hostingbaas.nl/customer/serverstatus/, dan kan jij ons mailen naar onze storingsafdeling (support@hostingbaas.nl).