Hoe kan ik mijn E-mailadres instellen in Apple Mail?

Stap.1 Start het programma Mac Mail, selecteer Other Mail Account en klik continue .

apple-stap-1


Stap 2. 
Typ nu je gegevens in.

  1. je naam
  2. je E-mail
  3. je wachtwoord

apple-stap-2


Stap 3. 
Als je een melding krijgt dat de accountnaam of wachtwoord fout is dan voer je de volgende gegevens in:

  • Bij E-mailadres en Gebruikersnaam voer je je E-mailadres in.
  • Bij wachtwoord voer je je wachtwoord in.
  • Type account: Hier laat je IMAP staan.
  • Bij Server inkomende E-mail en Server uitgaande E-mail voer je allebei mail.domein.nl in (bijv: voorbeeld.test.nl).

https://portaal.hostingbaas.nl/imgkb/email/apple/stap-3.png


Je kan nu gebruik maken van jouw nieuwe Apple Mail.

 

  • 1 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijs ik mijn domeinnaam naar mijn hostingpakket?

Wanneer je bij ons een e-mail pakket hebt besteld maar de domeinnaam ergens anders hebt...

Waarom worden mijn mails als spam gezien?

Waarom worden mijn mails als spam gezien? Is het wel eens voorgekomen dat je een e-mail...

Hoe kan ik mijn e-mailadres instellen in Outlook?

Wij realiseren ons dat dit voor velen erg lastig is. Daarom hebben wij de benodigde stappen...

Wat moet ik doen als ik geen e-mails ontvang?

Mogelijke oorzaken als er geen E-mails binnenkomen zijn: In de DNS van je domein staat...

Hoe kan ik regels instellen om inkomende mails te filteren?

Je kan gemakkelijk een filter op alle E-mailadressen zetten met cPanel. Hieronder laten wij in...