Hoe kan ik mijn E-mailadres instellen in Apple Mail?

Stap.1 Start het programma Mac Mail, selecteer Other Mail Account en klik continue .

apple-stap-1


Stap 2. 
Typ nu je gegevens in.

  1. je naam
  2. je E-mail
  3. je wachtwoord

apple-stap-2


Stap 3. 
Als je een melding krijgt dat de accountnaam of wachtwoord fout is dan voer je de volgende gegevens in:

  • Bij E-mailadres en Gebruikersnaam voer je je E-mailadres in.
  • Bij wachtwoord voer je je wachtwoord in.
  • Type account: Hier laat je IMAP staan.
  • Bij Server inkomende E-mail en Server uitgaande E-mail voer je allebei mail.domein.nl in (bijv: voorbeeld.test.nl).

https://portaal.hostingbaas.nl/imgkb/email/apple/stap-3.png


Je kan nu gebruik maken van jouw nieuwe Apple Mail.

 

  • 1 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een E-mailadres aan in cPanel?

Stap 1. Login op cPanel met jouw gegevens.   Stap 2. Klik op E-mailaccounts in cPanel....

Hoe stel ik een Automatisch antwoord in bij E-mail?

Dit leggen wij graag stapsgewijs uit:Stap 1. Login bij cPanel Stap 2. Ga naar Automatische...

Hoe kom ik op mijn webmail?

Let op: bij dit artikel gaan we ervan uit dat je al een e-mailadres hebt aangemaakt, als je dat...

Hoe kan ik mijn e-mailadres instellen in Outlook?

Wij realiseren ons dat dit voor velen erg lastig is. Daarom hebben wij de benodigde stappen...

Hoe verwijs ik mijn domeinnaam naar mijn hostingpakket?

Wanneer je bij ons een e-mail pakket hebt besteld maar de domeinnaam ergens anders hebt...