Hoe kan ik mijn E-mailadres instellen in Apple Mail?

Stap.1 Start het programma Mac Mail, selecteer Other Mail Account en klik continue .

apple-stap-1


Stap 2. 
Typ nu je gegevens in.

  1. je naam
  2. je E-mail
  3. je wachtwoord

apple-stap-2


Stap 3. 
Als je een melding krijgt dat de accountnaam of wachtwoord fout is dan voer je de volgende gegevens in:

  • Bij E-mailadres en Gebruikersnaam voer je je E-mailadres in.
  • Bij wachtwoord voer je je wachtwoord in.
  • Type account: Hier laat je IMAP staan.
  • Bij Server inkomende E-mail en Server uitgaande E-mail voer je allebei mail.domein.nl in (bijv: voorbeeld.test.nl).

https://portaal.hostingbaas.nl/imgkb/email/apple/stap-3.png


Je kan nu gebruik maken van jouw nieuwe Apple Mail.

 

  • 1 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoe stel ik een automatisch antwoord/doorverwijzing in als iemand een E-mail stuurt naar het verkeerde adres?

Je kan gemakkelijk een standaard adres instellen voor een E-mailadres in cPanel. Hieronder laten...

Hoe stuur ik mijn E-Mail door naar een ander E-mailadres?

Je kan gemakkelijk jouw E-mailadres forwarden naar een ander adres, dit kan je doen in cPanel....

Hoe kan ik mijn e-mail instellen op Apple iPhone/iPad/iTouch?

Open instellingen, klik op wachtwoorden en accounts en klik vervolgens op voeg account toe. Stap...

Hoe kan ik bij specifieke e-mailadressen regels instellen voor inkomende mails?

Je kan gemakkelijk een filter instellen in cPanel voor een specifiek e-mailadres. Hieronder...

Hoe kom ik op mijn webmail?

Let op: bij dit artikel gaan we ervan uit dat je al een e-mailadres hebt aangemaakt, als je dat...