Hoe kan ik mijn E-mailadres instellen in Apple Mail?

Stap.1 Start het programma Mac Mail, selecteer Other Mail Account en klik continue .

apple-stap-1


Stap 2. 
Typ nu je gegevens in.

  1. je naam
  2. je E-mail
  3. je wachtwoord

apple-stap-2


Stap 3. 
Als je een melding krijgt dat de accountnaam of wachtwoord fout is dan voer je de volgende gegevens in:

  • Bij E-mailadres en Gebruikersnaam voer je je E-mailadres in.
  • Bij wachtwoord voer je je wachtwoord in.
  • Type account: Hier laat je IMAP staan.
  • Bij Server inkomende E-mail en Server uitgaande E-mail voer je allebei mail.domein.nl in (bijv: voorbeeld.test.nl).

https://portaal.hostingbaas.nl/imgkb/email/apple/stap-3.png


Je kan nu gebruik maken van jouw nieuwe Apple Mail.

 

  • 1 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoe stuur ik mijn E-Mail door naar een ander E-mailadres?

Je kan gemakkelijk jouw E-mailadres forwarden naar een ander adres, dit kan je doen in cPanel....

Hoe verwijs ik mijn domeinnaam naar mijn hostingpakket?

Wanneer je bij ons een e-mail pakket hebt besteld maar de domeinnaam ergens anders hebt...

Hoe kan ik mijn e-mail instellen op Apple iPhone/iPad/iTouch?

Open instellingen, klik op wachtwoorden en accounts en klik vervolgens op voeg account toe. Stap...

Waarom worden mijn mails als spam gezien?

Waarom worden mijn mails als spam gezien? Is het wel eens voorgekomen dat je een e-mail...

Hoe kan ik mijn e-mail instellen op Android (Outlook app)?

Let op: er zijn verschillende versies van Android, dus het kan zijn dat sommige stappen net even...