Wij realiseren ons dat dit voor velen erg lastig is. Daarom hebben wij dit voor u in stapjes beschreven.

Stap 1. Open Microsoft Outlook en klik op Tools > Account Settings....

outlook account

Stap 2. Selecteer het tabblad E-mail en klik op New....

new account

Stap 3. In het volgende venster selecteert u alleen de optie Manually configure server settings or additional server types. Klik vervolgens op Next.

add account

Stap 4. Selecteer de optie Internet E-mail. Klik op Next.

internet mail

Stap 5. Vul alle velden in zoals in onderstaand voorbeeld. Vervang "voorbeeld.nl" in het voorbeeld hieronder voor uw domeinnaam (zonder www).

gegevens outlook mail

Stap 6. Klik op 'More Settings' (Meer instellingen bij NL versie) om de poort instellingen te wijzigen onder het tabje 'Geavanceerd'. Voor inkomende mail is het poort nummer 110. Voor uitgaande poort 26. Klik na het wijzigen op OK.

geavanceerde instellingen outlook

Stap 7. Ga daarna naar het tabje 'Server voor uitgaande mail' en vink hier 'Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist' aan. Selecteer daaronder de optie 'Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail' Klik vervolgens op OK.

server uitgaande e-mail

Stap 8. U komt daarna weer terug op het vorige scherm. Klik op 'Next'

next outlook

Stap 9. Klik op Finish, uw nieuwe account is klaar voor gebruik.