Hoe maak ik een subdomein aan?

Een subdomein kan je gebruiken als onderverdeling van jouw site.
Dit is eenvoudig in te stellen via cPanel. Dit is bij elk pakket onbeperkt mogelijk, dus je kunt zoveel subdomeinen maken als je zelf wilt. Voorbeeld: subdomein.uwdomein.nl

Hieronder kan je terug vinden hoe je dit kan doen.

Stap 1. Eerst moet je inloggen op cPanel.

download

Stap 2. Druk nu op het icoon Subdomains.

subdomein

Stap 3. Nu kan je jouw nieuwe subdomein een naam geven; je  kunt ook aangeven welke root deze moet gebruiken. Als je tevreden bent druk je op de Create knop.

create subdomein

Stap 4. Jouw subdomein is nu gemaakt. Nu hij gemaakt is zie je bij subdomains het net aangemaakte subdomein er tussen staan.

test subdomein