Hoe maak ik een subdomein aan?

Een subdomein kunt u gebruiken als onderverdeling van uw site.
Dit is eenvoudig in te stellen via cPanel. Dit is bij elk pakket onbeperkt mogelijk, dus u kunt zoveel subdomeinen maken als u zelf wilt. Voorbeeld: subdomein.uwdomein.nl

Hieronder kunt u terug vinden hoe u dit kunt doen.

Stap 1. Eerst moet u inloggen op cPanel.

download

Stap 2. Druk nu op het icoon Subdomains.

subdomein

Stap 3. Nu kunt u uw nieuwe subdomein een naam geven; u  kunt ook aangeven welke root deze moet gebruiken. Als u tevreden bent drukt u op de Create knop.

create subdomein

Stap 4. Uw subdomein is nu gemaakt. Nu hij gemaakt is ziet u bij subdomains het net aangemaakte subdomein er tussen staan.

test subdomein