Hoe creëer ik Certificate Signing Request (CSR)?

Het genereren van een CSR is het eerste wat je moet uitvoeren om jouw SSL-certificaat succesvol te kunnen koppelen aan de domeinnaam.

Voor het genereren van een CSR worden de volgende gegevens gevraagd:

• Plaats
  • Provincie
  • Land
  • Bedrijf
  • E-mail
  • Wachtwoordzin

Het genereren van CSR uitgelegd per server
Je kan de volgende handleidingen raadplegen, die je verwijzen naar de website van Sectigo (SSL-certificaat uitgever), waarin gedetailleerd uitgelegd wordt hoe het moet.
Deze handleidingen zijn echter in het Engels geschreven, mocht je er niet uitkomen, aarzel dan niet om contact met ons te nemen.

Belangrijk

• Tijdens het genereren van CSR, onthoud dan om gebruik te maken van 2048-bit of hoger.
  • Als je tijdens het creëren een foutmelding krijgt dat CSR incorrect is, controleer dan de informatie dat je getypt hebt en maak een nieuwe aan.
  • Zorg er voor dat je de private key alleen tot jezelf houdt.