Beste gewaardeerde klant,

Afgelopen tijd heeft u gemerkt dat wij druk bezig waren met het uitrollen van een nieuw update voor ons klantenpaneel. Dit heeft echter problemen met zich meegebracht, waardoor het klantenpaneel niet altijd online was of niet juist functioneerde. Dit spijt ons! Ondanks de vele testen die we eerst hebben uitgevoerd, is het toch misgegaan door de complexiteit van de website.

Om het zo spoedig mogelijk op te lossen en ook voor toekomstige updates een juiste omgeving te creëren, hebben we met de developers besloten om het klantenpaneel te verhuizen naar een subdomein: https://portaal.hostingbaas.nl/.

Dit heeft er direct voor gezorgd dat de website en het klantenpaneel stabieler, maar voornamelijk sneller werkt. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee dat wij u als klant optimaal kunnen ondersteunen in uw online diensten. Uiteraard kon het ook niet anders, maar het klantenpaneel is hiermee nu ook responsive (mobiel/tablet vriendelijk).

Het kan zijn dat wij wellicht punten over het hoofd hebben gezien en dat u nog problemen ervaart binnen het klantenpaneel, dat spijt ons ook! U kunt echter gerust aangeven waar u niet tevreden over bent, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.


Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en mocht u nog vragen/opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Team HostingbaasFriday, November 13, 2015

« Terug