Wanneer je bij ons een e-mail pakket hebt besteld maar de domeinnaam ergens anders hebt geregistreerd staan, dan zou je nog de domeinnaam naar onze E-mail servers moeten verwijzen.

Hiervoor moet je de volgende DNS records toevoegen/wijzigen:

• cpanel.domeinnaam.nl - A - ip-adres
  • webmail.domeinnaam.nl - A - ip-adres
  • mail.domeinnaam.nl - A - ip-adres
  • domeinnaam.nl - MX - mail.domeinnaam.nl
  • domeinnaam.nl - TXT - v=spf1 a mx include:spf.totaalholding.nl ip4:ip-adres ?all

In het voorbeeld hierboven wordt domeinnaam.nl vervangen met jouw eigen domeinnaam. Het IP-adres wijzig je naar jouw eigen IP adres dat je terug kunt vinden in cPanel en in de mail die naar jouw verzonden is met het onderwerp: Betreft: Gegevens Hosting.

Houdt er rekening mee dat wijzigingen 4 tot 24 uur kunnen duren voordat deze overal op het internet zichtbaar zijn.