Hoe kan ik mijn E-mailadres instellen in Apple Mail?

Stap.1 Start het programma Mac Mail, selecteer Other Mail Account en klik continue .

apple-stap-1


Stap 2. 
Typ nu je gegevens in.

  1. je naam
  2. je E-mail
  3. je wachtwoord

apple-stap-2


Stap 3. 
Als je een melding krijgt dat de accountnaam of wachtwoord fout is dan voer je de volgende gegevens in:

  • Bij E-mailadres en Gebruikersnaam voer je je E-mailadres in.
  • Bij wachtwoord voer je je wachtwoord in.
  • Type account: Hier laat je IMAP staan.
  • Bij Server inkomende E-mail en Server uitgaande E-mail voer je allebei mail.domein.nl in (bijv: voorbeeld.test.nl).

https://portaal.hostingbaas.nl/imgkb/email/apple/stap-3.png


Je kan nu gebruik maken van jouw nieuwe Apple Mail.

 

  • 1 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoe stel ik een adreslijst op in cPanel?

Je kan gemakkelijk een adreslijst toevoegen aan E-mail in cPanel. Hieronder laten wij in stappen...

Wat moet ik doen als ik geen e-mails ontvang?

Mogelijke oorzaken als er geen E-mails binnenkomen zijn: In de DNS van je domein staat...

Hoe verwijs ik mijn domeinnaam naar mijn hostingpakket?

Wanneer je bij ons een e-mail pakket hebt besteld maar de domeinnaam ergens anders hebt...

Hoe kan ik regels instellen om inkomende mails te filteren?

Je kan gemakkelijk een filter op alle E-mailadressen zetten met cPanel. Hieronder laten wij in...

Hoe kan ik mijn e-mail instellen op Android (Outlook app)?

Let op: er zijn verschillende versies van Android, dus het kan zijn dat sommige stappen net even...