Nieuwe licenties cPanel en tarieven

Per 1 september 2019 heeft cPanel zijn prijzen en type licenties gewijzigd. Zo zal er geen licentie meer zijn waarop onbeperkt accounts aangemaakt kunnen worden. Dit heeft uiteraard ook invloed op de licenties en prijzen die wij aanbieden op ons Cloud platform. De prijzen voor normale webhosting pakketten zullen niet aangepast worden.Hieronder ... Lees verder »

14th Nov 2019
2 factor authentication (2FA) bij Hostingbaas

Sinds kort is het bij Hostingbaas mogelijk om gebruik te maken van 2 factor authentication code (2FA). Een 2FA is een authenticatie methode waarbij je twee stappen succesvol moet doorlopen om ergens toegang tot te krijgen. In het Nederlands noemen we dit ook wel een twee stappen authenticatie. Steeds vaker zie je dat er bij login schermen naast ... Lees verder »

14th Nov 2019
Nieuwe privacywetgeving (AVG)

De afgelopen periode zijn wij in samenwerking met een extern bureau bezig geweest met de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Hiervoor hebben wij de volgende documenten aangepast en toegevoegd, deze zijn: Algemene Voorwaarden, Privacy Statement, Cookie Statement en een Bijlage ... Lees verder »

25th Apr 2018
Vernieuwde wordpress captcha

Wij hebben een nieuwe versie captcha uitgerold, omdat er een wijziging is gekomen bij Chrome. Door deze wijziging was de oude captcha soms niet zichtbaar, maar ook mobiel was de oude captcha niet altijd zichtbaar.Ons nieuw systeem maakt gebruik van Google Captcha, hierdoor werkt dit veel stabieler en is het nu overal zichtbaar. Mocht je problemen ... Lees verder »

31st Mar 2016
Update klantenpaneel

Beste gewaardeerde klant, Afgelopen tijd heeft u gemerkt dat wij druk bezig waren met het uitrollen van een nieuw update voor ons klantenpaneel. Dit heeft echter problemen met zich meegebracht, waardoor het klantenpaneel niet altijd online was of niet juist functioneerde. Dit spijt ons! Ondanks de vele testen die we eerst hebben uitgevoerd, is ... Lees verder »

13th Nov 2015
Waarom is er een speciale WordPress beveiliging?

WordPress is erg populair en wordt door veel websites gebruikt als CMS systeem. Voor hackers is het dan ook een interessant doelwit. Hackers proberen met zoveel mogelijk standaard wachtwoorden WordPress websites te hacken en toegang te krijgen tot de admin omgeving. Hierdoor hebben wij een speciaal script captcha geïnstalleerd voor alle ... Lees verder »

28th Sept 2015